Bolivia maakt einde aan record Brazilië

0

Bolivia heeft de overbodige thuiswedstrijd tegen Brzilië met 2-1 gewonnen. Het resultaat had weinig gevolgen voor de stand op de ranglijst, maar betekende wel een succesje voor de thuisploeg, die eerder Argentinië had afgedroogd met 6-1.

Met dit resultaat kwam er een einde aan een mooie reeks van elf zeges op rij voor Brazilië en een ongeslagen serie van 19 duels. Brazilië, zonder enkele sterspelers zoals Kaka en Luis Fabiano, liet zich al vroeg in de wedstrijd op een achterstand zetten door een enthousiaste thuisploeg. Edgar Olivares scoorde in de negende minuut en Marcelo Moreno na een half uur. Die marge was voldoende om de winst te grijpen, al deed Nilmar nog wel iets terug in de tweede helft.